chefΟ σεφ Γιάννης Κοσμαδάκης αποφοίτησε από τη σχολή Le Monde με πτυχίο στην τέχνη της μαγειρικής. Έκανε την πρακτική του άσκηση σε γνωστα εστιατόρια της Αθήνας (Piazza Mela,Mayor) καθώς και στo εστιατόριο La Bischa του Μιλάνου. Εργάστηκε τέσσερα χρόνια ως σεφ στο γνωστό ιταλικό εστιατόριο “Altro” της οδού Χάρητος στο Κολωνάκι.

Tο Νοέμβριο του 2011 με τη νέα του ομάδα ανέλαβε την κουζίνα του Malconi’s Restaurant & Bar. Στις διάφορες κριτικές που έχει δεχτεί από έγκυρα έντυπα του χώρου και καταξιωμένους κριτικούς γεύσης έχει χαρακτηριστεί ταλαντούχος και δημιουργικός, “υποσχόμενος” σεφ που αναμειγνύει τη φαντασία με την τεχνική, πάντα με σεβασμό στη μεσογειακή κουζίνα δίνοντας έμφαση στις καθαρές γεύσεις και την ποιότητα των Α’ ύλών.
 

 

Μπείτε στην ομάδα μας !
Το εστιατόριο Malconis’s  δέχεται αιτήσεις από επαγγελματίες και μαθητευόμενους μάγειρες, σερβιτόρους και baristas που αγαπούν το καλό φαγητό, διαθέτουν χαμόγελο, ευγένεια, διάθεση για μάθηση και αφοσίωση στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των “φιλοξενούμενων” του εστιατορίου.
Αν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

team